Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Fenntartható építészet

2008.07.25

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

mayer.j@t-online.hu

(Mayer Judit, 2012.07.12 14:31)

Kedve Attila!

Közelmúltban Szombathelyen a huszárlaktanyában találkoztunk, és ott hallottam az autonóm házzal kapcsolatos előadásodat. Szeretnék erről a körmendi városi újságban egy tartalmas anyagot leadni, hogy minél több ember tudjon róla - akár több részletben is -, és ehhez kérném hozzájárulásod és segítséged. Az interneten több anyagot is találtam, de így levenni egyiket sem akartam. Ráadásul a Te előadásod ezeknél sokkal többet mondott. Szeretném a hétköznapi emberekhez közelebb hozni ezt a témát, hogy érezzék, ez ma már nem elérhetetlen számukra, érdemes komplexen gondolkodni benne.
Szőnye Ildit kértem korábban, hogy e témában segítsen összekötni Veled, de sok elfoglaltsága miatt még nem tudtott, ezért jelentkezem így. Már előző havi számunkba is beterveztem, és nagyon szeretném, ha az e haviba már bekerülhetne. Ennek lapzártája kedden lesz.
Kérlek, jelezz vissza a héten legalább annyit, hogy számíthatok-e Tőled anyagra.
Köszönettel:
Mayer Judit

Debrecen

(Mezey Ibolya, 2011.11.24 07:10)

Most ment le a Spektrum tv-n a 'Top 10 építész' c. műsor. Amit Önről innen 'megismertem', az LÉNYEGÉBEN más, mint a cím... (A 'más' = alapjaiban 'több'.) Tovább erősödjön lelke-szelleme-ereje ebben az értelemben is!!! Valódi tisztelettel: Mezey Ibolya

Kaposvár

(Móritz László, 2011.06.19 03:35)

Tisztelt Ertsey Attila !

Meghallgattam a tiszta hangok rádióban a riportot és valami nagyon felkaptam a fejem /több dologra is/. Azt említette, hogy bemutattak egy víz nyomással működő spirális rendszerű mosógépet. Ez érdekelne engem nagyon, hol tudnék ennek utána nézni? KI gyártotta vagy gyártja?
Ez energiában /villany/ is takarékos?
A válaszát előre is köszönöm!
itttalalsz@gmail.com